ARRK SPG in het kort

ARRK SPG levert hoogwaardige producten en diensten in de innovatieve, technische sector. We streven naar een eerlijke en prettige samenwerking waarbij kennis, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. We beschouwen ARRK SPG als verbindende factor tussen de klant en de leverancier. Aan de ene kant zetten we onze passie voor en kennis over kunststoffen en metalen in om onderdelen en elementen voor prototypes te fabriceren. En aan de andere kant werken we nauw samen met onze gewaardeerde leveranciers binnen het wereldwijde ARRK-netwerk en lokale dienstverleners. Hierdoor kunnen we proactief projectbeheer bieden en zijn we betrokken bij nog meer fasen van de productontwikkelingscyclus.

ARRK SPG bestaat uit een pragmatisch team van experts en enthousiastelingen en vertrouwt op hightechapparatuur en -installaties. We vinden het belangrijk om een werkomgeving te creëren waarin onze medewerkers creatieve oplossingen kunnen bedenken en toegang hebben tot technische informatie en kennis. Dit stelt ons in staat om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn – want dat is waar het uiteindelijk om draait. Het is onze missie om in de behoeften van onze klanten op het gebied van productontwikkeling te voorzien. Daarbij passen we de lessen die we de afgelopen 20 jaar hebben geleerd én de diepgaande kennis van onze leveranciers toe, maar zijn we ook altijd op zoek naar duurzame en innovatieve oplossingen. Het is duidelijk dat onze sector continu verandert en dat de vraag naar doelgerichte oplossingen gestaag toeneemt. Daarom moet ons aanbod aan producten en diensten dynamisch groeien, willen we praktische oplossingen aan onze klanten kunnen bieden. Bij alles wat we doen, hebben kwaliteit, veiligheid en het milieu de hoogste prioriteit.

De SPG-factor

Professionaliteit
Ondernemerschap
Oplossingsgericht denken en aanpakken met een ondernemende houding
Gedreven
De beste service bieden en beloftes nakomen
De kennis en kunde om verder te denken dan alleen de wensen van de klant

Tijdlijn

April 2001

Begin van SPG Pre-Series Tooling & Prototyping B.V. met spuitgieten voor voorproductie.

Introductie van onze PRE-TENSION Tool-technologie voor het spuitgieten van voorproductiebumpers

Maart 2003
Oktober 2006

ARRK SPG opgericht na overname van bedrijfsmiddelen van SPG-Kroymans en toetreding tot de wereldwijde ARRK Group

Start van spuitgieten in Weert

November 2008
Juni 2014

Investering in spuitgiet- en MuCell-apparatuur

ARRK SPG verhuisd naar nieuwe locatie in Nederweert

Februari 2018
Juli 2018

ISO-certificeringen 9001:2015, 14001:2015 en 27001:2017 verkregen

Geslaagd voor TISAX-beoordeling (informatieveiligheid)

April 2020

Toeleveringsketen | lokaal en wereldwijd

ARRK SPG behoort tot de ARRK Group en profiteert daarmee van een uitgebreid netwerk van leveranciers met zeer uiteenlopende, diepgaande en gespecialiseerde diensten. Samen met onze gewaardeerde leveranciers kan ARRK SPG complexe en omvangrijke projecten ten uitvoer brengen waarbij we onze vaardigheden op het gebied van engineering combineren met hoogwaardige afwerking en assemblage.

Een aantal partnerschappen bestaat inmiddels al ruim 20 jaar en vormen een nauwe samenwerking waarbij teamwork, innovatie en hypermoderne technologie centraal staan. Samen staan we sterk en voorzien we in de behoeften van onze klanten.

Achter de schermen

Televisiezender RTL Z heeft een korte bedrijfsprofielvideo opgenomen over ARRK SPG. Algemeen directeur Mario Neijts legt uit hoe ARRK SPG voorziet in de behoeften voor prototype-, voor- en kleinserieproductie.

Video bekijken

Ons team

Uw project is in goede handen bij onze gewaardeerde teamleden. Met hun passie en expertise kunnen ze u de juiste service op het juiste moment bieden. Wij spreken Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Algemeen directeur
Mario Neijts

Operationeel directeur
Bas Ambaum

Technisch directeur
Peter-Jan Taheij

Financieel en HR-manager
Carola Smits

Finance en administratie
Miranda Stribos

Senior projectmanager
Roy Joosten

Projectmanager
Erik Althuizen

Projectmanager
Kevin Schoormans

Projectmanager
Koen Huiskes

Logistiek en assemblage
Björn Haufe

Logistiek en assemblage
René Brunenberg

Engineer spuitgieten
Andy Leander

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De gedragscode van ARRK Group bevat de belangrijkste waarden van ons bedrijfs-DNA. We beschouwen onze gedragscode als een verzameling beloftes aan en afspraken met alle belanghebbenden die betrokken zijn bij een project, zoals klanten, partners, investeerders en de maatschappij.

Deze code loopt als een rode draad door al onze praktijken en activiteiten, en elke dag weer doen we er alles aan om onze beloftes en afspraken na te komen. Klik op de onderstaande link om de volledige gedragscode te downloaden.

Ons team bestaat uit ervaren medewerkers, al noemen wij ze liever vakmensen. Ze zijn onze belangrijkste bedrijfsmiddelen en stellen ons in staat een centrale rol als competentiecentrum te spelen binnen ARRK Europe. Daarnaast streven we er continu naar de prestaties van onze processen te optimaliseren. Dit doen we door onszelf continu te verbeteren op het gebied van de ISO 9001-, ISO 14001- en ISO 27001-certificeringen en ons Tisax-label.

Bovendien hebben we onlangs een gouden waardering gekregen van Ecovadis vanwege onze duurzaamheidsdoelstellingen.
Langdurige relaties met onze klanten
Netwerk van betrouwbare leveranciers
Hoogwaardige producten en diensten
Openhartige, eerlijke en ethische bedrijfsvoering
Beperkte milieu-impact
Geheimhouding van projectinformatie en persoonlijke gegevens

ISO-certificaten

We willen onze werkprocessen efficiënt en overzichtelijk houden. Daarnaast staan korte communicatielijnen en transparantie bij ons hoog in het vaandel. Daardoor kunnen onze teamleden de beste beslissingen nemen voor onze klanten.

Ons beheersysteem is gericht op de volgende vier aandachtspunten: Gezondheid en veiligheid, informatieveiligheid, milieu, en bedrijfsvoering en kwaliteit.

De onderstaande (ISO-)certificaten onderstrepen onze wens om de hoogste kwaliteit te leveren en tegelijkertijd de waarden en belangen van onze medewerkers, klanten en de maatschappij te respecteren.

ISO9001-2015

Downloaden

ISO14001-2015

Downloaden

ISO27001-2017

Downloaden

Informatieveiligheid

Tisax

SPG Pre-Series Tooling & Prototyping B.V. heeft uitgebreide maatregelen getroffen om gevoelige en vertrouwelijke informatie te beschermen. Vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie is enorm belangrijk voor ons. TISAX is een geregistreerd handelsmerk en wordt beheerd door de ENX Association. Meer informatie: https://enx.com/tisax