Automotive

Verlichting

Design & industrie

Automotive

Met ruim 20 jaar ervaring in de automotive-industrie hebben we een uitgebreid en gevarieerd portfolio opgebouwd. ARRK SPG biedt een breed scala aan maatwerkoplossingen – zoals bumpers, dashboards, deurpanelen, verlichting, en technische onderdelen en samenstellingen.

Al decennialang werken we samen met de meest toonaangevende automerken in Europa en commerciële voertuigfabrikanten, inclusief hun directe leveranciers. ARRK SPG levert prototyping-, voorserie- en kleinserieproductieoplossingen voor elke sector en ieder producttype. We werken nauw samen met onze collega's van ARRK P+Z Engineering om service van A tot Z te bieden. En natuurlijk behoort wereldwijde levering ook tot onze service.

Verlichting

ARRK SPG heeft een enorme fascinatie voor licht. We zijn ervan overtuigd dat verlichting een significante bijdrage levert aan de productbeleving. Het biedt een ander perspectief op de impressie en de waargenomen kwaliteit van een object. De afgelopen jaren hebben we de specialisatie Verlichting verder ontwikkeld, zodat we kunnen inspelen op de snelle technologische ontwikkelingen en het groeiende belang van ledverlichting. Wij maken prototypecomponenten voor interieur-, exterieur- en sfeerverlichting. Daarnaast hebben we verschillende referenties zoals verlichting in koffiezetapparaten, fietslampjes en verlichting in huis, tuin of kantoor.

We kunnen bij verlichtingsprojecten gebruikmaken van ons Duitse zusterbedrijf ARRK P+Z Engineering. Hierbij profiteren we van hun kennis over optiek, thermodynamica en mechanica.

We leveren zowel delen voor de esthetische evaluatie als functionele onderdelen voor verlichtingstests. Daarom vervaardigen we zowel mechanische als optische componenten, waarbij we verschillende technologieën en materialen gebruiken.

Design & industrie

ARRK SPG richt zich op het leveren van hoogwaardige prototypes voor productontwikkeling en -evaluatie in verschillende sectoren. De componenten die wij leveren, zijn geschikt voor esthetische en functionele evaluatie tijdens de validatiefase van de ontwikkelingscyclus. Deze fase is van cruciaal belang om een goed doordacht en gebruikersgericht eindproduct op de markt te zetten. We kunnen van zowel kunststof als metaal gebruikmaken, waarna we de producten kunnen afwerken door middel van bijvoorbeeld: lakken, verchromen, PVD-coaten en nog veel meer.

Onze laatste projecten hebben toepassingen in de lucht- en ruimtevaart, industriële apparatuur, consumentenelektronica en medische apparatuur. Hierdoor hebben we succesvolle relaties opgebouwd met verschillende ontwerp- en ontwikkelingsbureaus en fabrikanten.

Enkele van onze klanten