Automotive

Verlichting

Design en industrie

Automotive

Met ruim 20 jaar ervaring in de auto-industrie hebben we een uitgebreid en gevarieerd portfolio opgebouwd. ARRK SPG biedt een breed scala aan maatwerkoplossingen – van bumpers, dashboards en deurpanelen tot wielkasten, verlichting en technische onderdelen.

Al decennialang werken we samen met de meest toonaangevende automerken in Europa en commerciële voertuigfabrikanten, inclusief hun directe leveranciers. Daarnaast hebben we ook samenwerkingen met onafhankelijke, kleine autofabrikanten. ARRK SPG levert prototyping-, voorproductie- en kleinserieproductieoplossingen voor elke sector en ieder producttype. We werken nauw samen met onze collega's van ARRK Engineering om service van A tot Z te bieden. En natuurlijk behoort wereldwijde levering ook tot onze service.

Verlichting

ARRK SPG heeft een enorme fascinatie voor licht. We zijn ervan overtuigd dat verlichting een significante bijdrage levert aan de productbeleving. Het biedt een ander perspectief op de impressie en de waargenomen kwaliteit van een lichtobject. De afgelopen jaren hebben we de specialisatie Verlichting verder ontwikkeld, zodat we kunnen inspelen op de snelle technologische ontwikkelingen en het groeiende belang van ledverlichting bij het ontwerpen van auto's. Wij maken prototypecomponenten voor exterieur-, interieur- en sfeerverlichting. Daarnaast hebben we non-automotive verlichtingsprojecten, zoals verlichting in koffiezetapparaten, fietslampjes en verlichting thuis, in de tuin of op kantoor.

Bij veel van onze verlichtingsprojecten werken we samen met ons Duitse zusterbedrijf ARRK Engineering. In de conceptfase profiteren we van de kennis over optiek, warmtetechniek en mechanica van hun engineeringteam.

We leveren zowel ontwerpdelen voor de esthetische evaluatie als functionele onderdelen voor verlichtingstests. Daarom vervaardigen we zowel mechanische als optische componenten, waarbij we verschillende technologieën en materialen gebruiken om u een groot aantal afwerkingsmogelijkheden te kunnen bieden.

Design en industrie

ARRK SPG richt zich op het leveren van hoogwaardige prototypeonderdelen voor productontwikkeling en evaluatie in verschillende sectoren. De componenten die wij leveren, zijn geschikt voor esthetische en functionele evaluatie tijdens de validatiefase van de ontwikkelingscyclus. Deze fase is van cruciaal belang om een goed doordacht en gebruikersgericht eindproduct. Als grondstof kunnen we zowel kunststof als metaal gebruiken. Daarnaast kunnen we producten afwerken door middel van lakken, chroom, PVD-coating en nog veel meer.

Onze laatste projecten omvatten toepassingen voor de lucht- en ruimtevaart, industriële apparatuur, consumentenelektronica en medische instrumenten. We hebben succesvolle relaties opgebouwd met verschillende ontwerp- en ontwikkelingsbureaus en fabrikanten van consumentengoederen.

Enkele van onze klanten