Verlichting & Optiek

Automotive

Verlichting & Optiek

Design & industrie

Verlichting & Optiek

ARRK SPG heeft een enorme fascinatie voor licht. We zijn ervan overtuigd dat verlichting een significante bijdrage levert aan de productbeleving. Het biedt een ander perspectief op de impressie en de waargenomen kwaliteit van een object. De afgelopen jaren hebben we de specialisatie Verlichting verder ontwikkeld, zodat we kunnen inspelen op de snelle technologische ontwikkelingen en het groeiende belang van ledverlichting. Wij maken prototypecomponenten voor interieur-, exterieur- en sfeerverlichting. Daarnaast hebben we verschillende referenties zoals verlichting in koffiezetapparaten, fietslampjes en verlichting in huis, tuin of kantoor.

We kunnen bij verlichtingsprojecten gebruikmaken van ons Duitse zusterbedrijf ARRK P+Z Engineering. Hierbij profiteren we van hun kennis over optiek, thermodynamica en mechanica.

We leveren zowel delen voor de esthetische evaluatie als functionele onderdelen voor verlichtingstests. Daarom vervaardigen we zowel mechanische als optische componenten, waarbij we verschillende technologie├źn en materialen gebruiken.

A selection of our clients