ARRK SPG | ARRK Global | Een link in de keten van het krachtige ARRK netwerk
Wat is ARRK?

In 1948 is ARRK in Japan opgericht en heeft sindsdien een sterke focus gehad op de productontwikkeling in de automotive-industrie. De hoofdactiviteiten zijn productplanning, design, engineering, prototyping en kleinserieproductie. Dit betekent dat ARRK Group betrokken is bij elke stap van de productiecyclus.

De afgelopen decennia is ARRK gestaag gegroeid en hebben we onze kennis op het gebied van automotive kunnen uitbreiden naar andere sectoren, zoals huishoudelijke en medische apparaten en communicatie. In de afgelopen jaren zijn de ethische normen en ecologische waarden wat betreft de productontwikkeling en op maatschappelijk vlak flink veranderd. Daarom blijft ARRK milieuvriendelijke oplossingen zoeken en het productieproces optimaliseren. Technologische ontwikkelingen en het gebruik van nieuwe composietmaterialen dragen bij aan een duurzame automotive-industrie en zorgen voor de hoogst haalbare kwaliteit.

ARRK Corporation

ARRK Corporation bestaat uit verschillende dochterondernemingen in Noord-Amerika, Europa en Azië. Elke onderneming is gespecialiseerd in een of meerdere van de vijf hoofdwaarden: Styling & Design, Engineering, Prototyping, Tooling of Kleinserieproductie. Samen vormen deze dochterondernemingen een betrouwbare en duurzame supply chain voor ondersteuning bij elk productontwikkelingsproject over de hele wereld.

ARRK Corporation bezoeken
Klik om de afbeelding te vergroten
ARRK Europe

ARRK Europe, waar SPG Pre-Series Tooling & Prototyping B.V. onderdeel van is, ondersteunt bedrijven uit allerlei industriële sectoren met de integrale ontwikkeling van nieuwe producten en de optimalisering van bestaande producten.

We zetten de deskundigheid en het uitgebreide serviceportfolio van de dochterondernemingen in om efficiënte interacties en waardevolle samenwerkingen aan te gaan. Hierdoor kan ARRK Europe u helpen om snel en betrouwbaar innovatieve producten op de markt te brengen.
ARRK Europe bezoeken

Voor informatie over de Europese organisatie

ARRK Prototyping bezoeken

Voor informatie over Rapid Prototyping